Lieve volgers

3 nov. 2012

LE Essence: Fantasia

In december komt Essence met een sprookjesachtige LE genaamd Fantasia. Wie verlangt er niet naar een plek ver weg van de realiteit, en waar dromen waar kunnen worden? Kijk mee naar de producten!


Eyeshadow
             Dagdromen is toegestaan: deze metallic glinsterende, hoog gepigmenteerde oogschaduwen in drie trendy kleuren: paars, zilvergrijs en zacht beige zijn essentieel voor een sprookjesachtige make-up. Verkrijgbaar in  01 elves like lilac, 02 not ivory but ebony en 03 have you seen my unicorn?

Consumentenadviesprijs € 1,99

Metallic Liner
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… De donkerpaarse en donkerantraciete eyeliner benadrukken de ogen met een fantastische metallic glans. Elke blik in de spiegel is een wow-ervaring. Verkrijgbaar in 01 not ivory but ebony en 02 elves like lilac. Consumentenadviesprijs € 1,89

Lip Lacquer
Door een kus ontwaken uit je dromen! De twee kleuren van de lip lacquers met metallic pigmenten geven je lippen een glanzende finish door de rijke textuur en hoge dekking. Verkrijgbaar in 01 queen of my cloud castle en 02 take a ride on pegasus.
Consumentenadviesprijs € 1,99

Multi colour highlighter
Elk sprookje heeft een happy end… Hier komt de perfecte finish voor je teint: de multi colour highlighter met prachtig bloemdessin geeft subtiele accenten aan je gezicht, hals en décolleté met glinsterende pigmenten. Verkrijgbaar in 01 elf yourself.
Consumentenadviesprijs € 2,99
Nail polish
Perfecte nagels – niet alleen in wonderland: de langhoudende nail polish in nude, paars, koraal en bordeaux creëren een trendy metallic look op de nagels. Verkrijgbaar in 01 elves like lilac, 02 queen of my cloud castle, 03 take a ride on pegasus en 04 have you seen my unicorn? 
Consumentenadviesprijs € 1,89

Eye jewels
Sprankelende ogen! Zet glitteraccenten op je ogen met de zelfklevende glinsterende steentjes. Dit is het ultieme accent voor prachtige ogen –als die van sprookjesprinsessen. Ook de wangen, slapen, voorhoofd, hals of zelfs de polsen kun je versieren met deze schitterende eye jewels. Verkrijgbaar in  01 sparkling like a fairy.
Consumentenadviesprijs € 1,59

Wat vinden jullie ervan? Ik vind de nagellak in take a ride on pegasus eeeerg mooi!

essence “fantasia” is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en in België bij Kruidvat in de maand december 2012.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!