Lieve volgers

4 nov. 2012

Wishlist; November 2012.

Omdat het de begin van de maand November is, heb ik een wishlist voor jullie! Sommige dingen ga ik niet kopen, maar dromen mag altijd, niet? Enjoy!

Shamballa Bracelet in gold. Deze armband vind ik zo mooi! Je kunt hem bij verschillende webshop's bestellen voor 34,95, maar bij de Bart Smit en Blokker kun je ze gewoon kopen voor 8 euro! Dus dat ga ik hopelijk binnenkort doen!

Two Finger Mustache Ring. Deze ring wil ik zo graag! Je kunt hem kopen bij de Claire's dus als ik er ben in Utrecht neem ik hem mee! Want het is Movember. ^^

OPI 'The Man With The Golden Gun' Gold Leaf Topcoat. Ja, ik denk niet dat ik deze in mijn handen kan krijgen maar hey, dromen mag! Het is wel echt bladgoud en een tip; de Catrice Gold Leaf Topcoat is daar een vervanger van! Dinsdag op Essie's Things!

Beyonce Midnight Heat. Van deze parfum heb ik een sample gehad die nu op is. Hij ruikt zooo lekker! 

Models Own Mirror Ball in Dancing Queen. Wauw, deze topcoat is mooi! Ik heb er een swatch van gezien en i like it!

En als laatste, die ik tegenkwam maar niet op het plaatje heb gezet;


China Glaze Ghoulish Glow Glow In The Dark Topcoat. 

Wat vind jij van mijn wishlist? Zie je er ook een product tussen staan waarvan je denkt 'die wil ik hebben!'?4 opmerkingen:

 1. Die opi nagellak wil ik ook zo graag!

  Ik geef snorrenoorbellen weg op mijn site, misschien heb je interesse om mee te doen aan deze winactie? :) http://goldenmustaches.blogspot.nl/2012/11/winactie-moustache-oorbellen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke nagellakjes zeg!

  Ik volg je nu, wil jij mij ook volgen?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!