Lieve volgers

17 dec. 2012

TAG / The December Tag!


                      Deze tag zag ik bij esmay en ik vind hem leuk dus ga ik hem doen.
Wat vind je het leukst aan december?

De gezelligheid, warme chocomel, kerstboom, kerstliedjes, dat de klas gezellig versierd is, sneeuw, warme truien waar je bijna in WOONT zo zacht... moet ik nog even doorgaan?Wat is je favoriete parfum om in de winter te dragen?

Lastig. Shame on me, ik heb best weinig parfum. En het parfum die ik nu kies is ook niet de meest winterse geur ever, maar dat maakt niet uit. Ik kies Essence Like A Trip To NY.Welke 3 producten kan je in december echt niet missen?

Lipbalsem, for sure! Anders loop ik met droge, gebarste lippen en dat wil NIEMAND! Daarna een lekkere nagelriemcreme, want lelijke nagelriemen wilt ook niemand! Enn, nagellak! Het liefst glitter!

Wat is je go-to look voor deze maand? Winged eyeliner? Rode lippen? Vertel!

Winged eyeliner, klinkt goed! Ik denk dat ik met kerst en oud en nieuw een mooie kerstlook ga maken met nude tinten, met eyeliner en daarboven glittereyeliner! En qua lippen, een beetje lipgloss of lipbalsem.

Wat is je favoriete glitterige product? Het mag alles zijn!

Glitter eyeliner waar ik het al over had! Het liefst die van de Hema, de gouden.

Welk snoep ga je deze maand te veel eten?

Hmm, er is niet echt typisch 'kerstsnoep' zegmaar. Ja, candy canes maar die lust ik niet, haha. Dus, ik heb geen idee.

Wat is je favoriete december/kerstmis gerelateerde film om te kijken?

Home Alone! Dat is de enige kerst film die ik ooit heb gekeken, shame on me.Wat hoop je dat de kerstman heeft verpakt als cadeautje voor jou dit jaar?

Glitter nagellak is altijd goed! Verder hoop ik op een lekkere lippenbalsem, sieraden! Ja, sieraden! Ik hou van sieraden! Ook heb ik nog een leuk hoesje nodig voor mijn telefoon. :)

De feestdagen zijn allemaal om je liefde te delen, wie wil jij een shout out geven en waarom?

Deze vraag vind ik leuk. Ik kies voor Jonne, mijn vriendin die sinds kort ook een blog heeft. Een aanrader! Verder kies ik voor Vera Camilla, de allerbeste en liefste blogger evah!

Hierbij tag ik JonneLotte en Vera.

Ga jij deze tag ook doen?

2 opmerkingen:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!