Lieve volgers

4 okt 2012

LE: Essence: Breaking Dawn

Zoals ik jullie gisteren de nieuwe collectie van Catrice heb laten zien, is vandaag die van Essence aan de beurt. Essence introduceert namelijk een bijzondere make-up collectie, die precies op tijd in de winkels gaat liggen voor de Nederlandse en Belgische premiere van de langverwachte The Twilight Saga: Breaking Down - Part 2, die op 14 november 2012 in de bioscopen draait.








Loose pigments eyeshadow
Met deze losse oogschaduwpigmenten creeren een mysterieuze oogmake-up a la Bella Swan. Het juiste effect om een echte vrouwelijke vampier te zijn is binnen handbereik! Verkrijgbaar in: 01 jacob's protection, 02 alice had a vision - again, 03 a piece of forever en 04 edward's love.
Consumentenadviesprijs: 2,59.


Lipgloss
Met deze lipgloss maak je jouw vampierenlook helemaal compleet! De lipgloss verleidt je met intens lila en dramatisch rood. Verkrijgbaar in: 01 alice had a vision - again en 02 renesmee red.
Consumentenadviesprijs: 1,99

Hey, dit is tof. Mijn naam zit ertussen. C: (RenESMEE red)


Lipstick
Deze lipstick bevat fijne gouden glittertjes die ervoor zorgen dat zelfs vampieren knikkende knieen krijgen. Door de zachte textuur worden je lippen superzacht, wachtend om gekust te worden door Edward. Verkrijgbaar in: 01 a piece of forever.
Consumentenadviesprijs: 2,59.


Liquid Glitter Eyeliner
Je ooglook is niet compleet zonder deze liquid glitter eyeliner voor je vampierenlook! Met het dunne kwastje kun je makkelijk een glitterlijntje zetten. Verkrijgbaar in: 01 alice had a vision - again en 02 jacob's protection.
Consumentenadviesprijs: 2,39.

Shimmer powder
De absolute must-have voor alle Twilight girls! Het geeft je lichaam een speciale gloed voor ultieme vampierverleiding. Verkrijgbaar in 01 bella's secret.
Consumentenadviesprijs: 2,99.


Blush
Deze blush geeft wangen een zachte en subtiele rode glinstere glow. Verkrijgbaar in 01 renesmee red.
Consumentenadviesprijs: 2,89.




Nail Polish
Mystiek nachtblauw, verleidelijk zwart, donker en dramatisch paars en glanzend goud. Dat zijn de kleuren van deze Twilight collectie. Verkrijgbaar in 01 jacob's protection, 02 alice had a vision - again, 03 a piece of forever en 04 edward's love.
Consumentenadviesprijs: 1,99.

Zo, dat was de hele collectie! Ik vind het bijzondere producten en het doet me erg aan vampieren denken! Misschien ga ik het gouden nagellakje kopen, i dont know!

Deze Essence The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 collectie is vanaf november 2012 te koop bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in Belgie.

Wat ga jij ervan kopen?

1 opmerking:

  1. Heei over je tweet ;) Nee ik stop zeker niet en ik kan het account terug krijgen (gelukkig maar ik ga undercover! Deze blog stuur ik je nog wel en de reden!

    Liefs,
    Marielle

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!