Lieve volgers

3 okt. 2012

LE Catrice: spectaculART

Nieuwe maanden, nieuwe LE's! Morgen laat ik je een nieuwe LE zien van Essence, maar nu is Catrice aan de beurt. De volgende maand komt Catrice met een nieuwe LE; spectaculART. Het is geinspireerd op de Indiaanse bindi-look van het winterseizoen 2012. Klinkt erg bijzonder, maar zijn de producten dat ook?Pure Chrome Eyeshadows
In deze LE komen zeker oogschaduw's voorbij! Dit zijn de Pure Chrome Eyeshadows, die volgens Catrice een innovatief 3D effect geven. Je hebt ze in de kleuren C01 So Precious, C02 Bombay Bauble, C03 Treasure It en C04 Artfully Lustrous. 
Consumentenadviesprijs: 3,99.
Sheer Lip Colour
De Sheer Lip Colours geeft je een transparante geltextuur en geeft je lippen een subtiele glans. Het resultaat na het opbrengen? Zachte en verzorgde lippen. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red en C03 Soulful. 
Cosumentenadviesprijs: 3,99.

Lashes To Impress
Fascinerend naturel! De individuele wimpers, in drie verschillende wimperlengtes, worden tussen de eigen wimpers met wimperlijn aangebracht. Het resultaat mag er zijn, je krijgt er namelijk langere en vollere wimpers ervan terug!
Consumentenadviesprijs: 3,99.

Highlighting Powder
Deze highliter heeft een zijdezachte poedertextuur en bevat pigmenten om prachtige accenten op het gezicht en hals te toveren. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous.
Consumentenadviesprijs: 4,59.


Mousse Blush
De zachtroze mousse blush met een medium dekking geeft je wangetjes een natuurlijke glow. Verkrijgbaar in C01 Holi Hai. 
Consumentenadviesprijs: 3,99.

Superfine Eyeliner Pen
De Eyeliner Pen heeft een superdunne vilten tip en daarmee creeer je professionele eyelinerlooks. Verkrijgbaar in C01 Black Bindi.
Consumentenadviesprijs: 2,99

Ultimate Nail Lacquer
Deze prachtige lakken bevatten een spannende glans waarbij het kwastje extra breed is voor het professioneel aanbrengen van deze lak op je nagel. Het resultaat? SpectaculART! Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red en C04 Soulful.
Consumentenadviesprijs: 2,69.

Gold Leaf Topcoat
Nagels zijn je visitekaartje! Met deze transparante Gold Leaf Topcoat zijn jouw nagels verzien met een gouden bladstructuur voor een bijzondere finish. Gegarandeerd een eye-catching effect!
Consumentenadviesprijs: 2,99.

SpectaculART is vanaf november t/m half december 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in Belgie.

Zozo, Catrice heeft flink zijn best gedaan! Wat een leuke producten! Ik ga zeker de Gold Leaf Topcoat halen, en verder weet ik het niet echt. 

Wat ga jij hiervan kopen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!