Lieve volgers

9 sep 2012

Music At The Moment

Met muziek op die ik straks ga plaatsen hier schrijf ik dus dit artikel. Ik weet niet wat en hoe, maar sinds gisteren avond luister ik echt non stop muziek. Tuurlijk, eerst was het, oh even liedje luisteren maar nu zit ik vanaf 8 uur 's ochtends liedjes te luisteren. Om maar even te zeggen; IK BEN VERSLAAFD AAN MUZIEK!



Toen ik eens op YouTube keek zag ik dit liedje van Bruno Mars tussen me favorieten staan. Ik wist eigenlijk niet meer waarom, dus even luisteren dan maar. OMG, Count On Me is zo'n leuk liedje!



Elke keer zag ik dat mensen Payphone een leuk liedje vonden. Ik deed daar eigenlijk niks mee, toen ik hem even luisterde. Mijn mening, tja, ik kon het niet echt beschrijven. Nog een keer luisteren dan. Hey, vette beat! Dit liedje, moeten jullie eens horen! <3



Perfect Two, de titel is al om van weg te smelten. Het liedje is van Auburn, en het is niet heel erg bekend. Het geeft echt zo'n lovefeeling. Perfect voor de dagen als je je wat minder voelt!



Toen ik een keer op cam was met Patchouly draaide ze een liedje, en ik vond het een supergaaf liedje! 'He Choul, hoe heet dat liedje?' 'Oh, Whistle van Flo Rida!' Thx Choul, nu ben ik verslaafd. :D

Wat zijn jouw favoriete liedjes?








2 opmerkingen:

  1. ik kan echt niet stoppen met luisteren naar Payphone :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik weet niet wat Maroon 5 met het liedje heeft gedaan, maar ik ben verslaafd. <3

      Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!