Lieve volgers

19 jun. 2012

Personal: Even voorstellen

Nu schrijf ik wel elke dag een artikel, misschien weten jullie wel eigenlijk helemaal niet wie ik ben! Hier een artikel over wie ik nou eigenlijk ben. Enjoy!

Ik ben dus Esmee, een meisje wat 9 jaar oud is. Mijn volgende verjaardag is op 8 augustus. Bloggen is een hobby geworden, iets wat ik erg graag doe. Verder teken ik graag, en houd ik van creatief bezig zijn. Helaas doe ik de laatste tijd niet zo veel aan DIY's, maar binnenkort veranderd dat! Ook vind ik het erg leuk om met mijn nagels bezig te zijn. De laatste tijd kan dat niet echt, want ik ben bezig met mijn nagelriemen te verzorgen, en mijn nagels te laten groeien. Hierna kunnen jullie wat meer nail-arts verwachten! Maar goed, terug naar mezelf. Ik woon in IJsselstein met mijn moeder, vader, broertje Thijs van 6, en zusje Emma van 4. Op TV kijk ik graag naar de serie Goede Tijden Slechte Tijden, en Mijn Leven Met 18 Kinderen. In het weekend kijk ik graag naar De Jongens Tegen De Meisjes en Echt Waar!? Verder vind ik shoppen en make-up erg leuk, maar who not?

Dat was het. Als je meer over mij wilt weten mag je dat gerust vragen. (:


Liefs, 
Esmee.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je al zo vroeg bezig bent met bloggen! Ga zo door. Ik vind het erg leuk wat je doet. Ik volg je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, ik sta er telkens nog van verstelt dat je negen bent! Ik vind dat je best goeie artikels schrijft voor die leeftijd! Echt, doe zo door!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!