Lieve volgers

27 dec 2012

TAG: i like and dislike

Al een tijdje geleden zag ik deze tag bij Cynthia en toen had ik hem al in mijn lijstje gezet met artikelen die ik nog online wil zetten. De tag was ik eigenlijk een beetje vergeten, maar ineens dook hij in mijn hoofd weer op. Bij deze, de tag!



Dislikes

Mijn oren. Ik wilde gaatjes, want ik wilde ook oorbellen zoals de rest van de meiden in mijn klas. Ik liet dus gaatjes schieten, en dat deed pijn. Ik dacht gewoon 'Esmee, ik ga het doen. Ik wil ook oorbellen.' Ik  kreeg dus knopjes, die je 6 weken in moest doen, en daarna mocht je andere oorbellen. Na die 6 weken   zeiden een paar kinderen op school toen ik vertelde dat ik nu eigen oorbellen mocht dat zij dus 9 weken moesten wachten! Dat is eigenlijk een best verschil. Ik dacht, misschien hebben zij andere oorbellen dus moest ik korter ofzo. Ik ging dus naar de gymles. En na de helft van de gymles vielen mijn oorbellen dus uit. Helemaal naar beneden. Iedereen zei; 'Oh my god, doet dat geen pijn?' Het deed dus geen pijn, maar sindsdien heb ik een oor met een dicht gaatje, en een ander oor met een scheurtje erin. 

Mijn voet. Als ik langer dan een halfuurtje zit, en ik moet opstaan, dan doet mijn voet zo pijn, alsof er iets op is gevallen. En dan kan ik niet normaal lopen.

Mijn autisme. Dit is best lastig om over te praten. Maar ik heb dus autisme. Dat vind ik best vervelend, want ik reageer anders dan andere kinderen. Toch vind ik dat ik het op mijn blog moet delen, want mijn blog is toch wel heel belangrijk voor me. Maar wat ik even kwijt wil; kinderen met autisme zoals ik, ze zijn niet anders, of gek, of raar. Ze zijn gewoon kinderen, net zoals ons allemaal. 



Likes

Mijn haar. Mijn haar vind ik best mooi. De lengte, de kleur, en het zit vaak goed in model!

Mijn ogen. Mijn ogen vind ik ook mooi. De kleur vooral!

Mijn lengte. Mijn lengte vind ik ook top! Ik word vaak ouder geschat, zo rond de 12/13!

Dat was het! Ik vond het best moeilijk om zo'n artikel te schrijven, maar toch wel leuk.

Wat vind jij ervan?





3 opmerkingen:

  1. Leuke tag!
    Oh ik wist niet dat je autisme hebt. Wat goed dat je daar dan toch over durft te praten op je blog!
    Liefsxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve schat, wat heb je weer een mooi stukje geschreven. Ik ben erg trots op je.
    Liefs, papa

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!