Lieve volgers

27 sep. 2012

Random talk over vandaag

Ik had echt ontzettende behoefte aan een lifestyle post. Dus hier is ie. Een lifestyle post. En ik hoop dat je het leuk vind. Ja.

Die penseel hoorde er niet bij, zie ik nu pas HAHA! Achja. 


Vandaag is dus de start van de kinderpostzegel actie. Voor kinderen uit groep 7, zoals ik. Ik verheugde me er echt op, en zo ging ik met mijn vriendin Lisa de straat op (dat klinkt zo raar) om te hopen dat we veel 'verkoop dingen' hadden. Oke, mijn vriendin Lisa heeft 5 mensen gestrikt, 3 die ze kent en 2 uit haar straat, en ik? 0, zero, O, 00' (manieren om een nul te maken). Geen een. Vind ik best jammer. Maar de helft van de straat, 1, was niet thuis, 2, hadden al maar hadden dus geen sticker opgeplakt voor de verwarring, 3, hadden beloofd aan iemand anders. 3 begrijp ik natuurlijk wel, en 1 ook want de helft van de buurt was naar de kermis die hier in IJsselstein draait. Dus dat was wel jammer! Maar er zitten ook veel flats bij mij in de buurt, dus ik dacht 'he dan kan ik daar naar toe.' Maar hey, ik durf niet. Ik bedoel, aanbellen en vragen door dat stemding; 'Wilt u kinderpostzegels kopen?' durf ik best wel, maar als ze ja zeggen naar boven lopen en al, want ik weet de buurt daar niet. Maar ik denk wel dat ik met een ander klasgenootje morgen of overmorgen daar naartoe ga. Op het moment van schrijven (26 september 18:18) heb ik trouwens de hik, dus dat is vervelend. Ik ga nu even eten, en daarna mijn nagels lakken met mijn nieuwe Miss Sporty lakje die ik in de shoplog van gisteren liet zien opdoen, of ja, ik weet niet of dat gaat gebeuren. Ik beeindig (dat klinkt zo zwaar) deze lifestyle post in ieder geval.

Hehe, dat was even lekker om alles van je af te schrijven.

Vind jij het leuk, om elke week een lifestyle post te zien op Essie's Things?

2 opmerkingen:

 1. Haha zo leuk altijd die effecten.

  With love,

  Sanne
  Confessions of a blonde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat had ik ook vaak, dat mensen niet wouden kopen maar vaak verzonnen ze elke keer weer dezelfde smoesjes. Maar hier zijn in 1 week al 4 kinderen langs de deur geweest met grote clubactie, kinderpostzegels, jantje beton en ook nog collectebussen. Op het gegeven moment zijn veel mensen er zat van helaas, alleen dat begrijp ik ook wel weer.

  Erg leuke foto's!

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!