Lieve volgers

7 sep 2012

Essence: LE Class Of 2013

Nu ligt de LE Ready For Boarding in de schappen, maar er komt alweer een nieuwe LE van Essence aan! Het heet Class Of 13, en het heeft dus gedeeltelijk met school te maken. Wees gerust, er zijn geen schoolspullen! Maar juist hele leuke make upjes. Ben je al benieuwd?




In de collectie zitten er een aantal oogschaduwpennen, die je als eyeliner, maar ook als oogschaduw kan gebruiken. Het is maar net welke kant je op wilt met deze drie pennen, van boven naar onder heten ze; 01 Want to be my freshman? 02 School's out forever en 03 Blues of being cool. Prijs: 1,89



Ook zitten er twee kleuren lip tints in, die je lippen voorzien van een subtiel kleurtje. Je kunt ervoor kiezen om een lieflijk roze kleurtje of voor sjiek rood. Vlnr; 01 Alpha Better Gamma en 02 Ready For Rush Week? 


Er zit een ruitjespatroon blush in, en een translucent powder. Met de poeder houd je je gezicht glansvrij, de hele dag. De blush heet 01 Alpha Better Gamma en de poeder heet 01 Sheerleader. Prijs: 2,99


Hoe kan de collectie nou niet compleet zijn zonder nagellak? Hier zijn ook weer leuke kleuren, maar je ziet ze wel vaak voorkomen. Vlnr; 01 Blues of being cool 02 School's Out Forever 03 Ready For The Rush Week? en de lichtroze 04 Alpha Better Gamma. Ook is er een topcoat verkrijgbaar met allemaal grijze glittertjes. Deze heet; 01 College Hero. Prijs: 1,99


Tuurlijk is er ook aan wat accesoires gedacht. Een superleuke old school toilettas en twee SUPER cute elastiekjes. Prijs toilettas; 2,99. Prijs haarelastiekjes; 1,59.

Ik vind het best wel een leuke LE! Het zou leuker zijn geweest dat de elastiekjes haardiademen waren, maar goed. Misschien ga ik Ready For The Rush Week? halen, het burgundy / rode nagellakje. Echt een herfst kleur! De blush lijkt mij ook leuk! En de haarelastiekjes, ik draag elke dag een knot, dus eigenlijk lijken mij die ook leuk! Wel jammer dat ze per twee verpakt zijn, en niet per 4 / 5!

De Class of 13 LE is vanaf oktober te koop.

Wat ga jij halen van de LE?




4 opmerkingen:

  1. Hmm, ik vind deze collectie echt té tuttig voor mij haha, maar misschien koop ik wel de translucent powder en een oogpotloodpen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het geeft ook een beetje een old school gevoel, vind ik zelf haha.

      Verwijderen
  2. Awh die haarelastiekjes zijn cute!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!