Lieve volgers

8 aug. 2012

Its my birthday!

Vandaag is het dan zover, ik ben jarig! Er komt nog een filmpje over wat ik heb gekregen, maar nu even een soort personal artikel wat ik allemaal ga doen. Ik hoop dat je het leuk vind!<3
Vandaag ben ik dus officieel een 'tiener' om het zo maar even te zeggen. Ik ben vandaag namelijk 10 jaartjes jong geworden. Gek genoeg voel ik me eigenlijk niet zo. Ik voel me meer een meisje van 11/12/13. Ik krijg dan ook veel complimentjes over mijn schrijfstijl. 'Wow, je lijkt veel ouder!' Dit vind ik altijd erg leuk om te horen, hihi. Gisteren heb ik een cake gekocht, met chocolade versier pennen, dus daar ga ik lekker van smullen hihi! Vandaag gaat mijn broertje mee met zijn beste vriend, een dagje naar Duinrell, dus dat is ook wel superleuk voor hem, aangezien we het pas vieren op 18 augustus. :) Verder komt er familie uit Italie langs, dat vind ik echt leuk! Ik ga ook even een vertaalboekje maken denk ik, want ik wil ook wel met mijn Italiaanse nichtje praten, ook ben ik erg verlegen haha.Misschien ga ik mijn vriendin ook bellen of ze langs wilt komen, of misschien 18 augustus. Altijd wel gezellig als een vriendin langskomt, zeker op je verjaardag!


Mijn outfit voor vandaag:


Een leuk groen shirt, met een simpele broek, dan draag ik mijn blazer er ook nog bij, en deze nagellak op.

Essie - 99 Mint Candy Apple
Lieve mensjes, ik ga nu afsluiten. En mijn verjaardag vieren. Maar door een paar liedjes heb ik nu een beetje hoop gekregen, doordat ik nu weet dat deze dag top gaat worden, zonder enige twijfel.
Ik wil dat jij ook dit gevoel gaat hebben, dus hier een mooi liedje. <3

(Auburn - Perfect Two )Sweet loves from, me. <3


2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van, welkom in de harde wereld van de tiener, haha :)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!